Gospodin pogrešni

Gospodin pogrešni

Gospodin pogrešni je turska serija koja je počela s emitovanjem 26. juna na Fox tv-u. Simpatična romantična komedija o djevojci kojoj su dosadile veze sa pogrešnim muškarcima i ženskarošu koji će je savjetovati kako da pronađe onog pravog, osvojila je mnoge već na prvo gledanje. Lagana i zabavna priča će vas i zavesti i nasmijati.

U glavnim ulogama su glumac Can Yaman i glumica Ozge Gurel. Ovo dvoje beskrajno simpatičnih mladih ljudi, koje ste imali prilike gledati i u drugim serijama, su se savršeno snašli u ovom projektu stvarajući odličnu hemiju između likova koje glume.

 • Naziv na našem: Gospodin pogrešni
 • Naziv na turskom: Bay Yanlis
 • Naziv na engleskom: Mr Wrong
 • Žanr: Romantična komedija
 • Glavni glumci: Can Yaman, Ozge Gurel, Fatma Toptas, Gurgen Oz, Suat Sungur, Lale Basar, Sarpcan Koroglu
 • Režiser: Deniz Yorulmazer
 • Trajanje epizode: 120 minuta
 • Premijera: 26.6.2020. – 2.10.2020.
 • Sezona: 1
 • Epizoda: 14
 • IMDb: 6.9

O čemu se radi

Ezgi (Ozge Gurel) je prelijepa djevojka koja je stručnjak za odnose sa javnošću. Umorna je od pogrešnih momaka i veza koje se uvijek loše završe. Iako se svakom svom momku u potpunosti posveti, i da cijelu sebe u tu vezu, na kraju uvijek ostane razočarana.

Njena poslednja veza je najveće razočarenje od svih veza u kojima je bila. Ezgi organizuje žurku iznenađenja za svog momka Sonera (Taygun Sungar), s kojim je u vezi tri godine i očekuje od njega da je zaprosi. Medjutim, na žurku iznenađena on ulazi u stan s ljubavnicom. Tako da na kraju Ezgi bude ta koje je najviše iznenađena, ali neprijatno. Raskida sa svojim dugogodišnjim momkom, neprestano žaleći nad svojom sudbinom koja joj donosi samo baksuze i preljubnike.

Donosi odluku da se više posveti poslu i postane uspješna poslovna žena. Ipak, na njeno veliko razočarenje, nakon sedam godina rada na istom mjestu, ostaje bez posla zbog neposvećenosti i zanemarivanja svojih obaveza u korist privatnih i ljubavnih problema. Mlađi kolega dobija unapređenje, a ona otkaz.

Da bi se opustila i zaboravila trenutne probleme, zakazuje večeru u fensi restoranu sa svojom najboljem drugaricom, ne bi li od nje dobila koji koristan savjet. Medjutim, drugarica joj otkazuje zbog iznenadnih obaveza, a Ezgi ostaje sama u restoranu. Ne želeći da odustane od planirane večeri, ostaje u restoranu i počinje da pije. Jedno piće je vodilo drugom, drugo trećem itd. Budi se sledećeg jutra u kući barmena koga je upoznala noć prije.

Ozgur (Can Yaman), koji pomaže Ezgi u restoranu, je bogati vlasnik tog lokala. On je rasterećena i opuštena osoba koja živi srećnim i lagodnim životom. Živi za danas, ne razmišljajući šta će biti sutra. Uživa u poslu barmena, radi ono što voli i ne razmišlja o dugim vezama i ženidbi jer ne vjeruje u ljubav. Zahvaljujući silnom piću koje je popila, Ezge mu nije mogla reći kućnu adresu, te nije imao druge opcije nego da je odvede svojoj kući. Nakon prospavane noći u Ozgurovom stanu, njih dvoje se rastaju, ne sluteći da će ih sudbina opet spojiti.

Ezge se iseljava iz stana u kojem je živjela sa bivšim momkom i odlazi da živi kod rodice dok se ne snađe i nađe novi stan i posao. Ono što nije očekivala da njena rodica živi u stanu do momka koji joj je pomogao kad je previše popila, i da ta dva stana dijele istu terasu.

Kada Ezgi ispriča rodici situaciju koju je imala sa njenim komšijom, rodica je upozori na Ozgurovo neozbiljno ponašanje i ophođenje prema mnogim ženama s kojima je imao neki odnos. Ezgi, koja se više puta opekla u vezama, Ozgura, velikog ženskaroša, nije ni gledala kao potencijalnog partnera. On je veoma privlačan i bogat muškarac, koji zna kako zavesti ženu i udovoljiti joj. Mnoge bi žene htjele da ih on oženi, ali ozbiljne veze ga ne zanimaju.

Iako Ezgi planira da se drži podalje od njega da ne bi došla u neko iskušenje, njih dvoje uviđaju korist koju bi mogli izvući jedno od drugog.

Ezgi prolazi u njemu savjetnika za mužkarce, njihove želje i iščekivanja. Ozgur joj pomaže sa svojim savjetima kako da osvoji muškarca koji joj se sviđa i navede ga na brak. A Ezgi pristaje da glumi njegovu djevojku kako bi zadovoljio majku koja ga stalno pritiska na ženidbu.

Ova romantična komedija je priča o dvoje mladih ljudi sa različitim karakterima i pogledima na život. Ezgi, kao nepopravljivi romantik sa vjerom u savršenu ljubav, i Ozgur, kao veliki ženskaroš i srcelomac. Da li će on pomoći Ezgi da pronađe onog pravog, i da li će ona pomoći Ozguru da vidi da postoji nešto ljepše i iskrenije od ispraznog i raskolašnog života koji on praktikuje?

Glavni glumci u seriji Gospodin Pogrešni

Can Yaman kao Ozgur Atasoy

Turski glumac Can Yaman je rođen 8.11.1989. godine u Istanbulu. U horoskopu je Škorpija. Pored glume bavi se i modelingom.  Glumačku karijeru je započeo u seriji Gönül Isleri (2014). Svjetsku slavu je stekao ulogom u seriji Dolunay. Zahvaljujući njoj je postao poznat široj publici, a posebno u Italiji i Španiji. Osvojio je nagradu Zlatnog leptira za najbolju mušku ulogu u romantičnoj seriji Erkenci Kuş (Ptica ranoranilica) 2018. godine. Pored navedenih serija, glimio je i u Gönül Isleri,  Inadina Ask, Hangimiz sevmedik. Trenutno ga možete gledati u seriji Gospodin pogrešni koja se prikazuje od juna 2020. godine.

Ozge Gurel kao Ezgi Inal

Ozge Gurel je rođena 5.2.1987. godine u Istanbulu. Njen horoskopski znak je Vodolija. Napustila je fakultet da bi se posvetila glumi. Kao glumica se prvi put pojavljuje u seriji Kızım Nerede? (Gdje mi je kćeerka?) u ulozi Zeynep. Dobija glavnu žensku ulogu u seriji Cherry Season. Glavnu ulogu je imala i u seriji Dolunay (Pun mjesec), sa kolegom Can Yaman, sa kojim zajedno glumi i u seriji Gospodin pogrešni. U vezi je sa turskim glumcem Serkan Çayoğlu.

Ostali glumci

 • Fatma Toptas kao Cansu Akman
 • Gurgen Oz kao Levent Yazman 
 • Suat Sungur kao Unal Yilmaz 
 • Lale Basar kao Sevim Atasoy 
 • Sarpcan Koroglu kao Serdar Ozturk
Gospodin pogrešni