More u mom srcu - Kalbimdeki Deniz

More u mom srcu – Kalbimdeki Deniz

Nova serija koju možete gledati na malim ekranima More u mom srcu je drama koja će nam pokazati kako se nečiji život mijenja preko noći. Sreća i stabilnost koju Deniz ima sa suprugom i njihove dvoje djece će odjednom ispariti kada je muž ostavi i pobjegne sa ljubavnicom. Pored toga ostane bez bogatstva i svog doma u kojem je odrasla.

Kako će se Deniz snaći u novom okruženju i kako će preproditi muževu nevjeru, gledajte u ovoj turskoj seriji koja se prikazuje na Nova TV.

 • Naziv na našem: More u meni
 • Naziv na turskom: Kalbimdeki Deniz
 • Naziv na engleskom: Deniz Inside My Heart
 • Žanr: drama, romansa
 • Glume: Ozge Ozberk, kutsi, Sabahat Kumas, Hakan Fratik, Devin Ozgur Cinar
 • Režija: Aysun Akyuz, Filiz Kuka, Hakan Inan
 • Scenario: Funda Cetin, Birsel Cikinci
 • Premijera: 12.1.2017 – 12.3.2018.
 • Sezona: 2
 • Epizoda: 60
 • Trajanje epizode: 150 minuta

Radnja serije

Deniz (Ozge Ozberk) ima sve što jedna žena može poželjeti: finansijsku stabilnost i živi sretno sa svoje dvoje ljupke djece i zgodnim mužem. Odrastala je bez ikakvih poteškoća. Stoga je humana, dobronamjerna, skromna, ali u isto vrijeme naivne i vjeruje svima oko sebe.

Denizin život se pretvara u noćnu moru kada njen suprug Alihan (Hakan Eratik) nestane bez traga. Brine se za život svog muža ne znajući da ih je muž ostavio i pobjegao sa svojom ljubavnicom Sebnem (Zeynep Aydemir) kako bi započeo novi život. Također ne zna da je njezin rođak Hulya (Devin Ozgur Cinar) taj koji je kumovao toj zabranjenoj ljubavi.

Tri dana nakon Alihanova nestanka, Deniz gubi sve svoje bogatstvo. Sada nema ništa i nalazi se u očajnom stanju s dvoje djece i ocem. Izdaja njenog muža mijenja Denizin život toliko radikalno da se više nikada neće moći vratiti na način na koji je prije živjela.

Deniz se seli u novu kuću u siromašnoj četvrti i pokušava biti jaka pred djecom i ocem. Dok se bori da se snađe u novom životu, Deniz pokušava dati sve od sebe kako bi pomogla svojoj djeci da se prilagode novom životu. Na tom svom putovanju Deniz upoznaje Merita (Kutsi) koja će postati njena ljubav i spasitelj.

U seriji More u mom srcu, vidjet ćete priču mlade žene koja se pokušava prilagoditi novom životu nakon nestanka svog supruga. Hoće li se Deniz i njena djeca naviknuti na život u maloj kući u novom susjedstvu? Hoće li Deniz uspjeti stati na vlastite noge?

Glavni glumci

Ozge Ozberk u ulozi Deniz

More u mom srcu - Kalbimdeki Deniz
glumica Ozge Ozberk
Datum rođenja13.8.1976.
Horoskopski znakLav
Mjesto rođenjaIstanbul, Turska
Boja očijuzelena
Boja kosesmeđa
ObrazovanjePoslovna administracija Sveučilišta u Istanbulu (Istanbul Universitesi Isletme Fakultesi)
SuprugHayim Sadioglu (m. 2007. – 2012.)
DjecaLeo Sadioglu
BiografijaOzge Ozberk rođena je 13. 8. 1976. u Istanbulu. Diplomirala je na umjetničkom centru Mujdat Gezen Tijekom 2000.-2002. Radila je kao direktorica Poetry Cluba na Sveučilištu u Istanbulu. Također je radila kao plesačica i glumica u raznim kazališnim predstavama i dječjim kazališnim predstavama. Ozge Ozberk postala je popularna ulogom u popularnoj turskoj seriji Ruža i trn (Cemberimde Gul Oya). Trenutno je u vezi sa Orkun Darnelom.

Ahmet Kutsi Karadogan u ulozi Merita

More u mom srcu - Kalbimdeki Deniz
glumac Ahmet Kutsi
Datum rođenja16.03.1973.
Horoskopski znakRiba
Mjesto rođenjaMalatya, Turska
Boja očijusmeđa
Boja kosesijeda
Visina175 cm
SuprugaSinem Bayraktutar (m. 2008. – 2015.)
DjecaCeylin Ada Karadogan
BiografijaAhmet Kutsi Karadogan je rođen 16.3.1973. u Malatyi, Turskoj. U horoskopu je Riba. Bio je u braku sa Sinem Bayraktutar. Poznat je po serijama Doktoriar (2006), Kahramanlar (2009), Huzur Sokagi (2012), Kalbimdeki Deniz ( More u mom srcu) (2016) i Benim Adim MelekMelek (2019 – 2021).