Poslednji od nas

Poslednji od nas – The lust of us

The Last of Us” je postapokaliptična serija koja prati dvoje preživjelih, Joela i Ellie, koji se kreću kroz opasan i zaražen svijet u potrazi za sigurnošću i nadom. Serija pruža uzbudljivu i napetu avanturu koja će vas držati na rubu sjedala, dok glavni likovi prolaze kroz opasne situacije i borbe kako bi preživjeli i pronašli lijek protiv zaraze koja je uništila ljudsku civilizaciju. Pedro Pascal i Bella Ramsey su glavni glumci u ovoj izvrsnoj adaptaciji popularne video igre.

Televizijska serija “Poslednji od nas” producira se za streaming platformu HBO Max. Seriju produciraju Craig Mazin i Neil Druckmann. Craig Mazin je poznat po radu na popularnoj mini-seriji “Chernobyl“, dok je Neil Druckmann kreativni direktor u studiju Naughty Dog koji je stvorio originalnu igru “The Last of Us“. Obojica su scenaristi serije i služe kao izvršni producenti zajedno sa Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash i Carter Swan.

Sadržaj serije

Radnja serije fokusira se na dva glavna lika, Joela i Ellie, dok kreću na opasno putovanje kroz opustošeni svijet kako bi pronašli utočište i preživjeli.

Joel, krijumčar u srednjim godinama, je preživio pandemiju i suočava se sa svojim traumama iz prošlosti dok pokušava preživjeti u svijetu u kojem je ljudska civilizacija propala. Kada mu se povjeri zadatak da preveze tinejdžerku Elli kroz zaražene i opasne teritorije do sigurne zone, Joel se suočava sa najtežim izazovom do sada.

Ellie je odrasla u svijetu koji je pretrpio posljedice pandemijei kao dijete koje je rođeno nakon izbijanja pandemije, Ellie se od malena suočava sa neizvjesnom budućnošću i svakodnevnim izazovima života u svijetu koji je gotovo uništen. Kada otkrije da posjeduje rijetke imunološke karakteristike koje je čine ključnom za pronalazak lijeka protiv pandemije, Ellie kreće na opasan put kroz opustošeni svijet zajedno sa Joelom kako bi pronašla lijek i spasila svijet.

Tijekom putovanja, Joel i Ellie se suočavaju sa brojnim opasnostima, uključujući zombije i druge preživjele ljude koji su ponekad jednako opasni. U svijetu u kojem nema ničeg osim smrti i razaranja, Joel i Ellie se moraju osloniti jedno na drugo kako bi preživjeli i pronašli nadu u svijetu koji je gotovo uništen.

Ovaj postapokaliptični svijet je razrušila pandemija uzrokovana gljivicom koja transformiše ljude u agresivne i nasilne zombije.

Ukoliko ste ljubitelj napetih postapokaliptičnih priča, serija “The Last of Us” je savršen izbor za vas! Pedro Pascal i Bella Ramsey sjajno glume u ovoj izvrsnoj adaptaciji popularne video igre koja će vas držati na rubu sjedala. Pratite avanture Joela i Ellie dok se kreću kroz opasan i zaražen svijet u potrazi za sigurnošću i nadom. Uz vrhunsku produkciju i izvrstan scenario, ova serija će vas ne samo zabaviti, već i potaknuti na razmišljanje o ljudskoj prirodi i važnosti međuljudskih odnosa. Ne propustite priliku da doživite ovu nezaboravnu avanturu!

Glavni glumci

U seriji “The Last of Us” glavne uloge igraju Pedro Pascal kao Joel i Bella Ramsey kao Ellie.

Pedro Pascal je poznati glumac koji je dobio popularnost svojom ulogom u serijama “Narcos” i “Game of Thrones“. U seriji “The Last of Us” igra glavnu ulogu Joela, preživjelog krijumčara koji mora štititi i brinuti se o Ellie u postapokaliptičnom svijetu.

Bella Ramsey je mlada britanska glumica koju smo vidjeli u serijama “Igra prijestolja” i “His Dark Materials“. U seriji “The Last of Us” glumi Elli, tinejdžerku koja je odrasla u svijetu uništenom pandemijom i koja se kreće kroz opasno putovanje kako bi pronašla lijek protiv zaraze.

Ostali glumci u seriji uključuju Gabriel Luna u ulozi Tommyja, brata Joela, a kojeg su fanovi igre upoznali kao lika koji pomaže Joelu i Ellie na njihovom putu. Također, Merle Dandridge će ponoviti svoju ulogu iz igre kao Marlene, vođa oslobodilačke organizacije Fireflies koja se bori protiv zaraze i traži lijek.